Lugu

 

1899. aastal seilas Jaapanist Peruusse aurik Sakura Maru, mille pardal oli peale inimeste nii mõndagi väärtuslikku. Nimelt oli igal reisijal kaasas retsept oma kodukandist, mida pärast suhkruistandustes töötamist kodukoha meenutamiseks söögivalmistamisel kasutada.

 

Kuna kohalikud toorained olid erinevad neist, mida Jaapanis pakkuda oli, said traditsioonilised road põneva uue hingamise. Jaapanlased ja peruulased hindasid mõlemad värsket kala, millest saigi uue köögi – Nikkei – alustala. Jaapanlaste köök ammutab inspiratsiooni merest ja nüüd leidis see maise sümbioosi Peruu viljakast mullast pärit koostisosadega. Mais, kartulid, laim ja tšilli andsid kalale ja riisile just selle õige meki.

 

Restorani sisekujundus ning roavalik on inspireeritud maa ja mere kooskõlast. Kutsume oma külalisi Sakura Maru pardale, et ka Teie saaksite osa sellest põnevast maitserännakust!

GALERII

Lugu

 

1899. aastal seilas Jaapanist Peruusse aurik Sakura Maru, mille pardal oli peale inimeste nii mõndagi väärtuslikku. Nimelt oli igal reisijal kaasas retsept oma kodukandist, mida pärast suhkruistandustes töötamist kodukoha meenutamiseks söögivalmistamisel kasutada.

 

Kuna kohalikud toorained olid erinevad neist, mida Jaapanis pakkuda oli, said traditsioonilised road põneva uue hingamise. Jaapanlased ja peruulased hindasid mõlemad värsket kala, millest saigi uue köögi – Nikkei – alustala. Jaapanlaste köök ammutab inspiratsiooni merest ja nüüd leidis see maise sümbioosi Peruu viljakast mullast pärit koostisosadega. Mais, kartulid, laim ja tšilli andsid kalale ja riisile just selle õige meki.

 

Restorani sisekujundus ning roavalik on inspireeritud maa ja mere kooskõlast. Kutsume oma külalisi Sakura Maru pardale, et ka Teie saaksite osa sellest põnevast maitserännakust!

 

GALERII
etEesti